BejelentésLiget SE
Szeretünk a ligetben tekerni

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Hírek
Pár új fotó

2010.01.09- én kint voltam egy futároknak rendezett versenyen mint kísérő. A táv Bécs- Pozsony 68km kb. A feladatot az időjárás nehezítette, mivel néhol havas úton és majdnem végig esőben teljesítették a párosok. A pár fotót a( további fotók itt) közé felraktam az életképeknél.

Mez tervezet

Felraktam a nyitó oldalra a tervezet mez képét. Véleményezni a fórum oldalon lehet.

Feltettem Zsolt mez tervezetének képeit az életképek közé!!! Ott nagyobb méretben is megtekinthetitek !


Ez az oldal azért készült, mert már sok-sok éve kialakult egy baráti társaság, akik a Ligetben összeverődve tekernek. Bárki tagja lehet a csapatnak, aki közénk akar tartozni. A lényeg, hogy szeresse a biciklizést és ezt a közeget. Természetesen most már odáig fejlődött ez a társaság, hogy a Ligeten kívül is találkozunk és összejöveteleket, kerti partikatat, külföldi túrákat tartunk. A csapatból többen részt szoktunk venni amatőr kupákon, teljesítménytúrákon és egyéb túrákon.
Hétvégenként elhagyjuk a Ligetet és hosszabb távokat tekerünk, 50 vagy akár 200 km-ig bezárólag. Ez mindig függ az időjárástól és a csapat pillanatnyi összetételétől.                


 
Hátszelet!!


Itt se legyünk kép nélkül !  
Ghislain Lambert    Pedálkirály


Akinek van jó fotója a csapatról , magáról azt küldje el a levélcímre!! Ezt a kapcsolatok menüpontban megteheted!!

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!